17 Mart 2013 Pazar

LİMON SERVİ - LİMON SELVİ

Limon servi 




Göz alıcı rengiyle bahçelerde sıkça tercih edilen bir bitkidir. Dayanıklı, çabuk büyüyen bir ağaçtır. Limon Servi çok şık, hoş renkli ve gür formlu bir ibreli çeşididir. Özellikle parlak sarıya dönük yeşil rengi ile bahçelerin en çok dikkat çeken ve en çok tercih edilen ağaçlarından biridir. Çok hızlı büyüyen bir ağaçtır. 10 sene içinde fidan 3-4 metre boya ulaşabilir. Bu yönü ile özellikle bahçenin dışarıdan görülmesini engelleyen bir çit ağacı olarak da tercih edilir. Çit olarak dikildiği yerlerde 1 metre aralıkla dikilmesi tavsiye edilir.

Limon Servi güneşi sever, rüzgara dayanıklıdır. Hatta deniz yakınlarında bile rüzgarlardan zarar görmez. Her türlü toprakta rahatlıkla gelişir, uyumlu ve kolay büyütülebilen bir ağaçtır. Soğuk havadan etkilenmez. Genç fidanlar -10 dereceye kadar dayanır, hatta daha büyük ağaçlar daha soğuk havalara dahi dayanabilir. Limon Servi, saksı içinde de çok hoş görünüm sağlayan ve uzun süre dayanan bir ağaçtır. Geniş bir toprak saksı içinde her tür dış mekanda birkaç sene boyunca yetiştirilebilir.



Türkiye' nin çiçek kenti İzmir in Bayındır ilçesinde yetiştirilen kaliteli Limon servi fidanlarımızı sizlere sunmanın gururunu yaşamaktayız. Yılların verdiği deneyim ve tecrübe ışığında kaliteli ve üretici menşeli uygun fiyatlı ürünlerimiz ile hizmetinizdeyiz.






2 yorum:

Adsız dedi ki...

Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz.

Bu, sizin için tamamıyla zengin olmanız için bir fırsattır. Bizimle% 100 güvenli işlem garantisi veriyoruz ve garanti ediyoruz, her şey yasalara uygun böbrek bağışçılarına göre yapılacaktır.
Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize iowalutheranhospital@gmail.com adresinden yazın.
Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Iowa Lutheran Hastanesi.

Adsız dedi ki...

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

Yorum Gönder